Happy Feet 1 - Mumble cel mai tare dansator (2006) online subtitrat


Happy Feet 1 Mumble cel mai tare dansator 2006 Desene Animate Online Subtitrate si Dublate in Limba Romana HD Gratis Happy Feet One

În marea naţie a Pinguinilor imperiali, în inima Antarcticii, eşti un nimeni dacă nu ştii sa canti - o adevărată nefericire pentru Mumble (Elijah Wood), care este cel mai netalentat cântăreţ din lume. S-a născut dansând după propria-i melodie... step. Deşi mama lui Mumble, Norma Jean (Nicole Kidman) consideră drăguţ acest obicei, tatăl lui, Memphis (Hugh Jackman), spune că “pur şi simplu nu-i pinguinesc”. În plus, ambii ştiu că, fără un Cântec al inimii, Mumble nu va găsi probabil niciodată dragostea adevărată.

Întâmplarea face ca singura lui prietenă, Gloria (Brittany Murphy), să fie cea mai bună cântăreaţă din acel loc. Mumble şi Gloria au o relaţie din momentul în care ies din ouă, însă ea se opune felului lui ciudat de a topai. Mumble este pur şi simplu prea diferit, mai ales pentru Noah cel Bătrân (Hugo Weaving), severul conducător al Ţinutului Pinguinilor Imperiali, care în cele din urmă îl exclude din comunitate.
 
 
 
Server 1 - Subtitrat in Romana (acest film nu se gaseste dublat in romana) 
 
 

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Minunatele Peripeții ale lui Flapjack Sezonul 1 Dublat în Română

Moana (2016) dublat în română

Aladdin (1992) dublat în română